Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate se refera la datele dumneavoastră personale care vor fi folosite de vanzator numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea şi procesarea comenzilor (accesare comandă, confirmare, facturare, livrare), eventualele promoţii şi buletine informative periodice dacă aţi fost de acord cu înscrierea la newsletter. Vânzătorul se obligă să nu facă publice şi să nu vândă bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele dumneavoastră personale. Excepţie fac solicitările organelor de control abilitate.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate. Reflectam asupra oricarei modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau a modificarilor cerințelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate. Pentru aceasta va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele Vanzatorului: SC PROPAGANDA MEDIA SRL cu sediul social în Arad, judetul Arad, Calea Bodrogului, nr. 2 – 10, înregistrată la Registrul Comerțului din Arad cu nr J02/1173/2006, cod fiscal RO – 18798224.

Datele colectate

“SC PROPAGANDA MEDIA SRL” colectează de la clienţii săi următoarele date cu caracter personal, cu scopurile precizate

1) Crearea și administrarea contului în cadrul site-ului OracalRomania (oracalromania.ro). Adresa de e-mail necesară clienţilor pentru accesarea propriului cont creat pe site-ul OracalRomania (oracalromania.ro) şi pentru modificarea datelor de facturare/livrare.

2) Date necesare facturării/livrării comenzilor, furnizate în mod voluntar, respectiv nume, prenume, adresă de facturare/livrare, telefon. Aceste date sunt partajate cu companiile de curierat: ex Fan Courier, Poşta Română etc.

3) Adresa de e-mail, nume si prenume, in scopuri de marketing. Transmiterea prin e-mail a ofertelor si a buletinelor de informare pentru vizitatorii care opteaza pentru inscrierea la newsletter. Aceste date sunt partajate cu site-uri terţe care sunt în concordanţă cu Directiva 95/46/EC.

4) Asigurarea serviciilor de suport. Oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile OracalRomania sau ale partenerilor acestuia.

5) Toate datele cu caracter personal din email-ul de confirmare comandă/formular garanţie/formular retur (respectiv adresă email, nume, prenume, adresă facturare/livrare) se păstrează în scopul comunicării cu clientul pentru rezolvarea anumitor situaţii ce ţin de retur, garanţie, etc.

6) În cazul în care clientul optează pentru plata online a contravalorii comenzii/contractului, acest lucru se realizează prin soluţia integrată, ex: Gecad Epayment SRL (PayU).

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de bănci româneşti şi străine sub siglele Visa şi MasterCard. Condiţia este ca băncile emitente să le fi activat pentru plata online.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între OracalRomania (oracalromania.ro) și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

“ SC PROPAGANDA MEDIA SRL” nu solicită şi nu stochează în niciun fel informaţii referitoare la cardul bancar al clientului. Acestea sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online. Excepţie de la această prevedere este situaţia în care ne veţi furniza detaliile contului dvs bancar pentru o rambursare în cazul returnării unui produs. In acest caz vom colecta şi prelucra aceste date.

7) Cookies, partajate cu: ex Google Analytics, Google Adwords şi Facebook Ads. Vă rugăm să consultaţi Politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri: https://www.facebook.com/about/privacyhttps://policies.google.com/privacy

Acordul clientului

Pentru toate scopurile declarate mai sus clientul trebuie sa isi dea acordul explicit pentru procesarea datelor cu caracter personal. In caz contrar scopul nu poate fi atins.

Conform legii 677/2001 si a Directivei privind protectia datelor cu caracter personal 95/46/EC, clientii ” SC PROPAGANDA MEDIA SRL” beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat).

Pentru exercitarea acestor drepturi, clienţii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la punctul de lucru al firmei (..) sau prin e-mail, la [email protected]. ”PROPAGANDA MEDIA SRL” va comunica măsurile adoptate sau informaţiile solicitate, cu respectarea termenelor prevăzute de legislaţia în vigoare. De asemenea, este recunoscut dreptul clienţilor de a se adresa justiţiei. Dacă unele din datele furnizate de clienţi sunt inexacte, sunt rugaţi să ne informeze cât mai curând posibil prin e-mail, la adresa [email protected].

Măsuri de securitate pentru protecţia datelor cu caracter personal

1) Existenţa unei clauze de confidenţialitate în contractul angajaţilor împuterniciţi să prelucreze date cu caracter personal.

2) Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează prin mijloace automate, cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3) Certificat de securitate instalat pe serverul pe care sunt colectate datele cu caracter personal.

4) Afişarea politicii de confidenţialitate pe site-ul companiei: www.oracalromania.ro

5) Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de către angajaţii companiei ”SC PROPAGANDA MEDIA SRL”. Aceasta se realizeaza prin introducerea unui username şi a unei parole de identificare. Parolele nu se afişează în clar pe monitor.

6) Conturile angajaţilor care nu mai fac parte din cadrul companiei “SC PROPAGANDA MEDIA SRL” vor fi şterse.

7) Orice accesare a bazei de date este înregistrată într-un fişier de acces.

8) Datele cu caracter personal nu se stocheaza mai mult decat este necesar pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate.

Informatii de contact

Website-ul OracalRomania (oracalromania.ro) este administrat de catre firma Propaganda Media SRL

Adresa: Calea Bodrogului, nr. 2 – 10, Arad
CUI: RO – 18798224
RC: J02/1173/2006

Contact: [email protected]

Modificari la aceasta politica de confidentialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. Ultima modificare a fost facuta pe 30 iulie 2021.