Despre OracalRomania.ro

Magazin online de Folii si benzi adezive si alte produse pentru productie publicitara. 

Folii si benzi adezive produse de firma germana ORAFOL Gmbh, care este unul dintre cei mai importanti producatori din lume de folii grafice autoadezive, materiale reflectorizante si sisteme de banda adeziva.
Folii pentru transfer termic produse de firma italiana SISER si alte produse. Siser este in prezent recunoscuta ca o companie de top in productia de materiale de termotransfer pentru aplicatii pe tesaturi.
Magazin online care contine o gama larga de produse ORACAL (folii decorative, pentru masini, casete luminoase, mobila, laminare), termotransfer SISER (folii, accesorii si prese transfer termic), termotransfer POLI FLEX, POLI TAPE, STAHLS, AVERY (accesorii).

 

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI

Livrare prin fan Courier!

Oricand cu placere, coletele noastre vor ajunge la tine cu unul din liderii pietei de curierat  Fan Courier!
De asemenea, ai optiunea sa iti trimiti curierul cu care ai  tu contract sa ridice marfa de indata ce este confirmat stocul si am inregistrat plata.

Cumparati cat si cum doriti!

In comparatie cu alti furnizori, noi va oferim posibilitatea de a achizitiona cat aveti nevoie prin programele de capete de rola.
Majoritatea foliilor noastre noastre pot fi cumparate la metraje scurte.

Consultanta de specialitate!

Avand o experienta de peste 15 ani in utilizarea foliilor, va putem indica exact produsul de care aveți nevoie, nefiind necesar sa cheltuiti bani pe teste!