Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului OracalRomania (oracalromania.ro).

Site-ul OracalRomania (oracalromania.ro) este operat de societatea Propaganda Media SRL, cu sediul in Calea Bodrogului 2-10, Arad, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J02/1173/2006. Utilizarea site-ului include accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site. Deasemenea, aceasta utilizare constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document. Acordul include toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Site-ul OracalRomania (oracalromania.ro) este destinat profesionistilor din domeniile publicitare si adiacente. Prin comenzile lansate pe acest site va asumati utilitatea, culorile si finisajele lansate in comanda.

Administratorul site-ului OracalRomania (oracalromania.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord. Nu va fi vreo notificarea in prealabil a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti, de asemenea, de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului; cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea; copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si OracalRomania (oracalromania.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul OracalRomania (oracalromania.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

IMPORTANT!!!

Inainte de a lansa comanda va rugam sa va asigurati ca produsul este cel dorit. Imaginile din site sunt cu titlu de prezentare si pot contine asccesorii care nu fac parte din produsul comandat.
In alegerea culorilor foliilor, de asemenea, afisarea culorii depinde de calibrarea monitorului dumneavoastra.
Nu este obligatoriu ca, ceea ce vedeti pe ecran sa fie EXACT culoarea foliei. Culorile prezentate prin coduri sunt STANDARD DE LA PRODUCATOR deci nu se pot gresi. In cazul comenzii, va asumati codul de culoare comandat si produsul optat.
Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului. Solicitati intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare.
Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produsele comandate pe acest site sunt produse personalizate, in promotie, customizate, feliate din role sau topuri, sau procesate conform necesitatilor dumneavoastra. Acestea sunt considerate produse personalizate 100%, conform legii in viagoare returnarea lor poate fi refuzata.
Optional puteti sa ne solicitati asigurarea coletului, pentru a avea siguranta despagubirilor in cazul deteriorarii la transport. Costul este suportat de catre dumneavoastra.

Pentru a evita tipuri de fraude, comenzile lansate pe site se pot comanda doar cu plata integrala in avans.
Dupa lansarea comenzii veti primi o factura proforma unde exista detaliile pentru achitarea acesteia.
In urma lansarii comenzii, consilierii nostri vor lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabilii detaliile suplimentare in legatura cu livrarea, acceptul comenzi si inregistrarea platii. In cazul dorintei unei colaborari ulterioare, se pot stabilii chiar si contracte (B2B).
Comenzile care nu indeplinesc conditiile comerciale solicitate de catre consilieri nu se considera ferme. Acestea nu vor avea obligatia de rezervare.
Marfurile se rezerva doar in cazul indeplinirii tuturor conditiilor comerciale.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website. In consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. OracalRomania (oracalromania.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului OracalRomania (oracalromania.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare; si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii OracalRomania (oracalromania.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul OracalRomania (oracalromania.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului OracalRomania (oracalromania.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].