Prelucrarea datelor personale

Prelucrarea datelor personale pe acest site se realizeaza de catre SC PROPAGANDA MEDIA SRL care este o companie inregistrata in Romania cu sediul in Calea Bodrogului, nr. 2 – 10, Arad, cod postal 311059, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J02/1173/2006, avand Codul de identificare fiscala RO 18798224.

Datele personale pe care le prelucram

Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Puteți consulta Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

OracalRomania (oracaloromania.ro) este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume;
• E-mail;
• Numar de telefon;
• Detalii de facturare si plata.

Prelucrarea datelor personale pe acest site se realizeaza pentru a va oferi urmatoarele servicii

1. Comenzi OracalRomania (oracaloromania.ro)

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs;
• Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs.;
• Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;
• Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura.

2. Suport OracalRomania (oracaloromania.ro)

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru a va identifica;
• E-mail – adresa de e-mail o folosim in comunicarea cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema;
• Numar de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrata pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei;
• Detalii IP & sesiune pe OracalRomania (oracaloromania.ro) – avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a va putea raspunde la intrebari afland ce pagini ati vizitat in cadrul sesiunii pe OracalRomania (oracaloromania.ro).

3. Functionarea site-ului OracalRomania (oracaloromania.ro)

• Adresa IP – filtrarea si detectarea atacurilor din internet;
• Informații cont oracalromanaia.ro – informatiile dvs vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a va oferi o experienta personalizata.

Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram si urmatoarele date cu caracter personal Newsletter OracalRomania (oracaloromania.ro):

• Nume si prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica intr-un mod mai personal;
• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.

4. Comportament online

• Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica de cookies.

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate si stocate in cadrul companiei SC PROPAGANDA MEDIA SRL (oracaloromania.ro) situata in Romania.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt

Google Analytics – furnizor analiza trafic site;
Fan Courier – furnizori servicii de curierat.

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata existentei a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile de pe OracalRomania (oracaloromania.ro) datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar – contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar – contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar – contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitați restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected]

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail [email protected]. Responsabilul cu protecția datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro.